FA EN AR
درس گفتارهاي اصول فقه 3
با توجه به نياز هاي فراوان دانشگاه ها به علم اصول فقه و با عنايت به اين مهم كه بستر مناسبي در دانشگاه ها براي يادگيري اين علم به صورت دقيق وجود ندارد ، بر آن شديم تا مجموعه اي مدون را از اصول در اختيار جامعه دانشگاهي قرار دهيم تا با تامل سودي حاصل گردد. در اين ميان توجه به توليد علم بومي با توجه به انديشه هاي شهيد سعيد حضرت آيت الله العظمي سيد محمد باقر صدر(رضوان الله عليه) و مرجع عاليقدرمان حضرت آيت الله العظمي هاشمي شاهرودي(دام ظله) نيز مورد عنايت خاص قرار گرفته است. لذا به صورت پراكنده و در غالب درس گفتار اين مباحث را به رشته تحرير در آورديم تا مورد استفاده طلاب و دانشجويان محترم بالاخص در سطوح تحصيلات تكميلي قرار گيرد ان شاء الله. در حلقهي ثانيه مرحوم شهيد صدر)رضوان الله عليه(، تمام مباحث علم اصول را بيان ميكند و حلقهي ثالث تكمله براي آن است. در اين كتاب مرحوم شهيد صدر(رضوان الله عليه) ترتيب مباحث اصول را براساس فقه تنظيم فرمودهاند و اتصال مباحث به يكديگر را مدنظر قرار دادهاند. برخلاف مكتب قديمي اصولين كه در ابتداي امر تا آخر مباحث را نميتوان ديد در اصول مرحوم صدر(رضوان الله عليه) از ابتدا مي توان انتهاي كار را ديد. ما يك فقيه داريم و آن فقيه مسئوليتش استنباط حكم شرعي است و در نهايت عمل مكلف.
تاریخ:
1395/02/20
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)